Organisatie Adviseur - Nicole Schuring
16484
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16484,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Expertises

ORGANISATIE ADVISEUR

Mensen in een organisatie moeten zelf hun veranderingstrajecten leiden. Soms missen zij kennis over en ervaring met verandermanagement. Dan is het zinvol om iemand met ervaring, expertise en gevoel voor veranderingsprocessen in te huren. Geen interim manager die het gaat doen, maar iemand die het management begeleidt. Zo realiseer je een succesvolle verandering en leren mensen in de organisatie zelf hoe het moet, waardoor het duurzaam is.

Beweging brengen

Om veranderingsprocessen succesvol te maken werk ik intensief met het management samen. In de rol van sparringpartner, of als kritische buitenstaander en altijd als transparante en open gesprekspartner. Ik breng de mensen in beweging, houd ze een spiegel voor, zodat ieder de rol neemt die voor een geslaagde verandering nodig is. Vanuit een beeld over de toekomst, met aandacht voor bestaande werkwijze en oog voor weerstanden.

Werken op verschillende niveaus

Ik bereik mijn resultaten door te werken op verschillende niveaus, met zowel de manager, eindverantwoordelijke opdrachtgever en de afdeling. Met deze werkwijze breng ik focus en energie, komen mensen in hun kracht en ontstaat er verbinding. Door mijn resultaatgerichte instelling en het benoemen van de issues die ertoe doen, stuur ik managers erop aan om helder leiderschap te tonen en de dialoog met de medewerkers in het bedrijf aan te gaan.