Coach - Nicole Schuring
16663
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16663,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Coach

COACH

Door analyse van een concrete specifieke situatie in je werk, geef ik je inzicht in de interactie en je eigen functioneren. Ik geloof dat je veel kunt leren van ervaringen. Door deze inzichten en bewustzijn van je eigen kwaliteiten, leer je effectiever te zijn en ervaar je je eigen kracht.

Persoonlijk coaching voorsel

Na een oriënterend gesprek ontvang je een persoonlijk coaching voorstel met doelen, aanpak en concreet te verwachten resultaten. Het vervolgtraject bestaat uit vijf tot zeven coaching gesprekken. Ik houd je de spiegel voor waardoor je dieper inzicht krijgt in jezelf en hoe anderen op je reageren.

Extra opdrachten

Tussen de afspraken door doe je zelf opdrachten. Eventueel worden tests (Profile Dynamics, Belbin teamrollen, verander kleuren van De Caluwe), rollenspellen of persoonsgerichte oefeningen ingezet.