Gratis workshop Mediation in het onderwijs - Nicole Schuring
17287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

17 oktober om 15.30 uur

Vakcollege Hillegersberg, Argonautenweg 13, Rotterdam

Van 14-18 oktober 2019 is het de Week van de Mediation. Dit is voor ons – mediators van het Centrum Onderwijs Mediation – een mooie aanleiding om leerkrachten, directeuren, IB-ers en andere werkende in de school te laten ervaren hoe mediation technieken kunnen helpen bij het oplossen van conflicten in de eigen werksituatie op school. Kom tijdens deze week naar de gratis workshop Mediation in het Onderwijs.

Hoe los ik conflicten op met ouders, collega’s of leerlingen?

  • Een boze ouder staat aan je bureau aan het begin van de les
  • Een collega meldt zich ziek na een lastig gesprek
  • Ik constateer pestgedrag in de klas

 

Herken je een dergelijke situatie? Wil je weten hoe je hier beter mee om kan gaan? Kom dan naar de gratis workshop Mediation in het Onderwijs.

 

Voor wie?

Docenten, leerkrachten, directeuren, teamleiders, coördinatoren, IB-ers en andere werkenden in het primair en voortgezet onderwijs.

 

Waar en wanneer?

Wij geven de gratis workshop op 17 oktober van 15.30 – 18.00 uur in het Vakcollege Hillegersberg. Adres: Argonautenweg 13, Rotterdam.

Wat kost het?

De workshop is gratis.

 

Programma

15.30 uur
Inloop koffie/thee
16.00 uur
Korte presentatie over mediation en peer-mediation (conflictbemiddeling door en voor leerlingen) + film + praktijksituaties
16.30 uur
Oefenen van vaardigheden die bij conflictbemiddeling bruikbaar zijn
17.30 uur
Bespreken van casussen
18.00 uur
Einde

Meld je hier gratis aan!

DWVDM-white
COM-white